free statistics Grönsiska / Mindre flugsnappare / 2 arten häckar mestadels i högstammig barrskog och ses ofta vintertid i stora flockar födosökande i alar. Skip to main content

Grönsiska / Mindre flugsnappare / 2 arten häckar mestadels i högstammig barrskog och ses ofta vintertid i stora flockar födosökande i alar.

Grönsiska (spinus spinus) är en fågel i familjen finkar. Den har en kort, konisk och spetsig liten näbb. Grönsiska är en liten och graciös fågel och ungefär lika stor som blåmesen. Hannen mer färgad än honan och med en svart haklapp och svart panna. Även gråsiskan är en liten mörkstreckad fågel men har aldrig något grönt.

Grönsiska (spinus spinus) är en liten fågel i familjen finkar som förekommer i norra europa och asien. Janne Nordin, fotograf | FSF Fotografer och fotokonst
Janne Nordin, fotograf | FSF Fotografer och fotokonst from images.staticjw.com
Grönsiska (spinus spinus) är en liten fågel i familjen finkar som förekommer i norra europa och asien. 2 arten häckar mestadels i högstammig barrskog och ses ofta vintertid i stora flockar födosökande i alar. Den har en relativt smal, spetsig näbb och en kort, tydligt gafflad svans. Den har en kort, konisk och spetsig liten näbb. Bläddra bland 343 grönsiska bildbanksfoton och bilder, eller påbörja en ny sökning för att utforska fler bildbanksfoton och bilder. Liten mörkstreckad fågel med mer eller mindre grönt inslag och gult vingband. Toppen av grönsiskan är grönaktig och dess undersida är vit. Grönsiska (spinus spinus) är en fågel i familjen finkar.

Eftersom deras läten skiljer sig åt kan du dock med lite övning artbestämma även förbiflygande siskor.

Hannen mer färgad än honan och med en svart haklapp och svart panna. 2 arten häckar mestadels i högstammig barrskog och ses ofta vintertid i stora flockar födosökande i alar. Stjärten är kort och kluven. Eftersom deras läten skiljer sig åt kan du dock med lite övning artbestämma även förbiflygande siskor. Tagg lär syfta på näbben. Den har en kort, konisk och spetsig liten näbb. Grönsiska är en liten och graciös fågel och ungefär lika stor som blåmesen. Grönsiska (spinus spinus) är en liten fågel i familjen finkar som förekommer i norra europa och asien. Då är det inte lika enkelt. Liten mörkstreckad fågel med mer eller mindre grönt inslag och gult vingband. Bläddra bland 343 grönsiska bildbanksfoton och bilder, eller påbörja en ny sökning för att utforska fler bildbanksfoton och bilder. Även gråsiskan är en liten mörkstreckad fågel men har aldrig något grönt. Grönsiska (spinus spinus) är en fågel i familjen finkar.

2 arten häckar mestadels i högstammig barrskog och ses ofta vintertid i stora flockar födosökande i alar. Hannen mer färgad än honan och med en svart haklapp och svart panna. Eftersom deras läten skiljer sig åt kan du dock med lite övning artbestämma även förbiflygande siskor. Liten mörkstreckad fågel med mer eller mindre grönt inslag och gult vingband. Stjärten är kort och kluven.

Hannen mer färgad än honan och med en svart haklapp och svart panna. Stefan Pettersson Foto: Lika olika dagar...
Stefan Pettersson Foto: Lika olika dagar... from 4.bp.blogspot.com
Tagg lär syfta på näbben. Den har en relativt smal, spetsig näbb och en kort, tydligt gafflad svans. Toppen av grönsiskan är grönaktig och dess undersida är vit. Stjärten är kort och kluven. Grönsiska (spinus spinus) är en fågel i familjen finkar. Eftersom deras läten skiljer sig åt kan du dock med lite övning artbestämma även förbiflygande siskor. Den har en gul vingrand och gula sidor. Bläddra bland 343 grönsiska bildbanksfoton och bilder, eller påbörja en ny sökning för att utforska fler bildbanksfoton och bilder.

Hannen mer färgad än honan och med en svart haklapp och svart panna.

Den har en gul vingrand och gula sidor. Grönsiska är en liten och graciös fågel och ungefär lika stor som blåmesen. Tagg lär syfta på näbben. Då är det inte lika enkelt. Hannen mer färgad än honan och med en svart haklapp och svart panna. Eftersom deras läten skiljer sig åt kan du dock med lite övning artbestämma även förbiflygande siskor. Den har en kort, konisk och spetsig liten näbb. Den har en relativt smal, spetsig näbb och en kort, tydligt gafflad svans. Stjärten är kort och kluven. Toppen av grönsiskan är grönaktig och dess undersida är vit. Grönsiska (spinus spinus) är en liten fågel i familjen finkar som förekommer i norra europa och asien. Bläddra bland 343 grönsiska bildbanksfoton och bilder, eller påbörja en ny sökning för att utforska fler bildbanksfoton och bilder. Liten mörkstreckad fågel med mer eller mindre grönt inslag och gult vingband.

Toppen av grönsiskan är grönaktig och dess undersida är vit. Den har en kort, konisk och spetsig liten näbb. Den har en gul vingrand och gula sidor. Tagg lär syfta på näbben. Även gråsiskan är en liten mörkstreckad fågel men har aldrig något grönt.

2 arten häckar mestadels i högstammig barrskog och ses ofta vintertid i stora flockar födosökande i alar. storspov
storspov from hallbergfoto.se
Liten mörkstreckad fågel med mer eller mindre grönt inslag och gult vingband. Den har en kort, konisk och spetsig liten näbb. Hannen mer färgad än honan och med en svart haklapp och svart panna. Tagg lär syfta på näbben. Toppen av grönsiskan är grönaktig och dess undersida är vit. Även gråsiskan är en liten mörkstreckad fågel men har aldrig något grönt. Grönsiska (spinus spinus) är en fågel i familjen finkar. Stjärten är kort och kluven.

Bläddra bland 343 grönsiska bildbanksfoton och bilder, eller påbörja en ny sökning för att utforska fler bildbanksfoton och bilder.

2 arten häckar mestadels i högstammig barrskog och ses ofta vintertid i stora flockar födosökande i alar. Då är det inte lika enkelt. Även gråsiskan är en liten mörkstreckad fågel men har aldrig något grönt. Liten mörkstreckad fågel med mer eller mindre grönt inslag och gult vingband. Den har en relativt smal, spetsig näbb och en kort, tydligt gafflad svans. Hannen mer färgad än honan och med en svart haklapp och svart panna. Grönsiska är en liten och graciös fågel och ungefär lika stor som blåmesen. Toppen av grönsiskan är grönaktig och dess undersida är vit. Grönsiska (spinus spinus) är en fågel i familjen finkar. Den har en kort, konisk och spetsig liten näbb. Stjärten är kort och kluven. Den har en gul vingrand och gula sidor. Eftersom deras läten skiljer sig åt kan du dock med lite övning artbestämma även förbiflygande siskor.

Grönsiska / Mindre flugsnappare / 2 arten häckar mestadels i högstammig barrskog och ses ofta vintertid i stora flockar födosökande i alar.. Grönsiska (spinus spinus) är en fågel i familjen finkar. Bläddra bland 343 grönsiska bildbanksfoton och bilder, eller påbörja en ny sökning för att utforska fler bildbanksfoton och bilder. Då är det inte lika enkelt. Tagg lär syfta på näbben. Toppen av grönsiskan är grönaktig och dess undersida är vit.

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar